Despre noi

Daca esti deja clientul nostru, te felicitam pentru alegerea facuta si iti multumim!

Daca esti in cautarea unor suplimente nutritive de foarte buna calitate, te invitam sa citesti cateva informatii despre noi, sa ne vizitezi magazinul si sa incerci produsele noastre. 

Yamamoto® a fost fondata in 2012 in Italia si a devenit in scurt timp leader in productia de suplimente nutritive, furnizand produse nutritive de cea mai inalta calitate dedicate milioanele de pasionati de fitness si atletilor din intreaga lume.

Prioritatea Yamamoto® este aceea de a oferi produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile, anticipand in permanenta nevoile in continua schimbare ale consumatorilor pentru a satisfice cererile unei piete dinamice prin produse inovative din materii prime de calitate si prin servicii impecabile.

Inca de la inceput, clientii au fost prioritatea noastra. Suntem mandri de loialitatea clientilor nostril si ne bucuram ca majoritatea clientilor devin fideli marcii Yamamoto dupa prima comanda. Va multumim si va apreciem!

Promisiunea Yamamoto® - calitate ridicata si gust unic. Pentru a oferi sportivilor cele mai bune suplimente nutritive - produse in Italia, munca noastra este fara precedent in aceasta industrie in ceea ce priveste timpul alocat procesului de cercetare si dezvoltare, dedicarea si nivelul investitiilor.

Cand cumperi un produs Yamamoto, stii exact ce vei primi si mai stii ca este, fara indoiala unul dintre cele mai bune produse din lume in categoria suplimente nutritive.